Kerstpakketten...

 

Wellicht dit jaar een doos of kistje vullen bij ons in de winkel? Dan wordt het niet gewoon een doos met zoveel mogelijk spullen, maar een echt lekker pakket. Want zoals wij met zorg de kaas en zuivel bereiden, zijn er meer bereiders die die liefde in hun product steken. Samen komt dat tot lekker, puur en met een herkomst! 

 

Er zijn veel verschillende mogelijkheden en er komen ook altijd weer nieuwe producten op ons pad, er valt dus wat te kiezen. We horen graag uw ideen, mail, bel of komt gerust langs! 


Mand,doos, plank...

We hebben verschillende mogelijkheden om een cadeau in te verpakken. Een mandje of dienblad of een kartonnen doos met leuke boerderij opdruk. Borrelplanken of eigen input behoren ook tot de opties. Je kan het pakket ook een thema geven. We denken graag met je mee.

De zuivel

Kaas, yoghurt, karnemelk en boter van eigen boerderij passen heel goed in dit boeren kerstpakket. Het maakt het pakket origineel en het ziet er super uit! 

Ook leuk

Naast onze eigen producten hebben we ook producten van andere ambachtelijke bereiders. Ook dit zijn producten met een goed verhaal. Lekker en puur zoals ze bedoelt zijn!


Wat voorbeelden