Van gras tot melk. En dan zo op tafel.

Wat we zelf maken verkopen we ook zelf. In de grote schuur hebben we een winkel, op vrijdag middag en zaterdag staat de deur open voor een goed gevulde boodschappen tas.

 

Onze Boerenkaas; van jong tot heel oud, en alles wat ertussen zit. Een puntje of een flinke kilo...

Karnemelk; niet te zuur, dik en vol van smaak. Een echte ouderwetse boerenkarnemelk, niet zoals in de supermarkt...

Yoghurt; van vollere melk als volle melk, direct van de koe, niets vanaf geroomd, puur, met aardbeien of vanille...

Roomboter; als je de karnemelk ruikt zie je de boter erbovenop drijven, met de hand tot een mooi bolletje gemaakt...

 

Naast dat wat we zelf maken, hebben we ook nog wat van alles wat andere boeren voor ons maken;

De geitenboer; Harriët en Harold Vlooswijk uit Papenkop maken van de melk van hun geiten heerlijke geitenkaas.

De geitenboer voor zachte geitenkaas; Erwin en Monique van Dorp uit Weteringbrug, zij maken potjes gevuld met zachte blokjes geitenkaas in zonnebloemolie, met verschillende kruiden.

De fruitboer; Jan Sonneveld maakt sap van peren, appels, aardbeien en vlierbessen, in de fles, puur natuur.

Akkerbouwers uit de Hoekse waard; maken chips van eigen aardappels, en die smaken zoals chips bedoeld is!

Meneer vd Burg; imker die echte honing uit de streek voor ons slingert.

 

En we hebben nog meer, net even anders, puur en een korte lijn van de maker naar je bord. Dat maakt het lekker en bijzonder,en een bijzonder goed idee als cadeau. Samen in een leuke mand, er is van alles mogelijk.

 

En als je het verschil eenmaal geproefd hebt...